Expand your business

VERENIGINGS-
KORTING.

Nordic Lifestyle is gespecialiseerd in de distributie en verkoop van outdoor kleding, accessoires en vliegvisuitrusting.

Wij proberen onze expertise en producten aan een zo breed mogelijk publiek te introduceren. Daarom geldt voor vereningingen die gezamenlijk inkopen extra kortingen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Onze producten zijn met name interessant voor:

  • Scouting & bushcraft

  • Paarden verenigingen

  • Honden verenigingen

  • Vis verenigingen

  • Airsoft verenigingen

REDENEN OM
AFFILIATE TE WORDEN.

Uniek merken pakket

Met merken als JahtiJakt, Woodlander, NorthSky, Angler & Nordic hebben wij een sterk merken portfolio die het gehele outdoor segment beslaat. Te denken aan: kleding, schoeisel, rugzakken, tenten, slaapzakken & accessoires.

Gunstige inkoop voorwaarden

Wij hanteren gunstige voorwaarden.

Strategisch gelegen

Onze showroom ligt gunstig gelegen langs de A20, afslag Moordrecht. Tevens beschikken wij over voldoende gratis parkeermogelijkheden. U kunt de showroom bezoeken op afspraak.

Klant ondersteuning

Wij ondersteunen onze klanten waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van kleding voor speciale evenementen of activiteiten.

Langetermijnvisie

Wij geloven in een lange termijn visie. Partners die met ons samenwerken zijn verzekerd van een betrouwbare samenwerking.

AFFILIATE WORDEN

Web-form is not active.

Powered by WebForms

Bezoek onze showroom of vraag een catalogus aan
Nordiclifestyle is opgericht door twee broers die een passie delen voor de natuur en het outdoor leven.
" Wij streven ernaar de beste outdoor producten te leveren tegen betaalbare prijzen zodat eenieder de mogelijkheid heeft te genieten van alles wat het buitenleven te bieden heeft!"