Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte veldenroute

Route

Vanuit Amsterdam

Vanaf Amsterdam ga je via de A4/E19 naar Den Haag. Je rijdt de A4 af tot aan het Prins Clausplein. Bij het Prins Clausplein volg je de borden Delft via de A13. Bij Delft aangekomen volg je de A13 tot aan Kleinpolderplein. Bij Kleinpolderplein ga je naar de A20 richting Utrecht. Vervolgens neem je afslag 18 Moordrecht. Houdt vervolgens Waddinxveen aan. Wij bevinden ons direct onder aan het einde van deze afrit.

Vanuit Utrecht

Vanaf Utrecht ga je via de A12 richting Rotterdam. Volg de A12 tot aan Gouda. Hier volg je de snelweg richting Rotterdam, zo draait je op de A20. Volg de A20 en neem de afslag 18 Moordrecht. Vervolgens houdt je Waddinxveen aan. Je vindt ons direct aan het einde van de afrit in de bocht.

Vanuit Breda

Vanaf Breda ga je via de A16 richting Rotterdam. Je rijdt de A16 via Dordrecht af tot aan Rotterdam. Bij Rotterdam aangekomen rijd je over de van Brienenoordbrug. Na deze brug volg je de borden richting Utrecht. Bij de afslag 18 Moordrecht slaat u linksaf richting Waddinxveen. Je vindt ons direct aan het einde van de afrit in de bocht.WERKZAAMHEDEN: Wegens werkzaamheden is het momenteel niet mogelijk om onder het viaduct te rijden.