Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer alleen van toepassing voor grote corporaties. Wij vinden dat elk bedrijf hier een bijdrage aan kan leveren. Wij doneren niet alleen aan doelen die ons nauw aan het hart liggen, maar streven ernaar om MVO in het gehele bedrijfsproces door te voeren.

Waarom MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bewust met de wereld, mensen en natuur omgaan. Wij zijn uit liefde voor de natuur in de branche terecht gekomen. Wij zien het als onze taak er zorg voor te dragen dat ook volgende generaties van deze natuur kunnen genieten en dezelfde mooie ervaringen op kunnen doen. Daarom hebben wij actief gezocht naar kwalitatief en prijstechnische oplossingen die niet onderdoen voor de traditionele oplossingen. Het zou dus vreemd zijn als wij niet voor de duurzame oplossing kiezen!

Wat doen we bij Nordic Lifestyle aan MVO?

Wij hebben onze dagelijkse bedrijfsprocessen onder de loep genomen aangezien wij vinden dat deze direct invloed hebben. Daarom gebruiken wij zo veel mogelijk gerecycled verpakkingsmateriaal of nieuw verpakkingsmateriaal wat recyclebaar is. Daarbij hebben wij het gebruik van papier geminimaliseerd. Het papier dat gebruikt wordt, is afkomstig uit duurzaam bosbeheer. Naast hoogwaardige producten proberen wij ook zo veel mogelijk duurzame en eerlijke producten op te nemen in ons assortiment. Denk aan het gebruik van biologisch afbreekbaar materiaal van producten of goede werkomstandigheden van de fabriekswerknemers.
maatschappelijk verantwoord ondernemen

ecologisch verantwoord ondernemen

Onze servers maken gebruik van duurzame energie.
Daarbij wordt de restwarmte op een nuttige wijze toegepast
of d.m.v de buitenlucht gekoeld!