Over Nordic Lifestyle

Nordic Lifestyle is opgericht door twee broers die samen de liefde delen voor het buitenleven

Nordic Lifestyle is ontstaan door jarenlange ervaring en onderzoek in het veld.

Wij willen graag deze ervaringen en kennis delen zodat niemand zich meer druk hoeft te maken over de juiste uitrusting wanneer je overgeleverd bent aan de grillen van moeder natuur zodat iedereen volop kan genieten van de reis en de ervaring die het buitenleven met zich meebrengt.

Wij zijn op de naam Nordic Lifestyle gekomen door onze vele reizen door de Noordelijke gebieden zoals Scandinavië, Alaska & Canada. Wat ons opviel is de mentaliteit van de mensen die hier leven en werken. Laid back, in harmonie met de natuur en gevoel voor functie & design. Deze levensstijl is natuurlijk in meer werelddelen te vinden maar erg kenmerkend voor vooral het Hoge Noorden. Dit houdt niet in dat wij ons limiteren aan producten uit alleen deze regionen. Echter dienen deze wel aan dezelfde hoge kwaliteitseisen te voldoen en dient de stijl aan te sluiten bij wat wij willen uitdragen. Daarom zijn wij continue opzoek en bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten.

Dat wij achter onze producten staan wordt nog eens benadrukt doordat wij deze pas introduceren nadat wij deze alleen in ons assortiment opnemen nadat we ze uitvoerig hebben getest tijdens expedities.

 

Nordic Lifestyle
"Ervaar het buitenleven!"